Over ons

Het organisch ontstaan van een bedrijfsmodel...

wat een jaar geleden begon met het idee dat ik me zelf zou gaan verhuren aan andere bedrijven om voor hun een deel van een project te doen is inmiddels verworden tot een eigen bedrijf met als doelstelling over een half jaar 25 actieve klanten. En zelfs de invulling van het bedrijf is meegegroeid met mijn aspiraties. van een sec websitebouwer naar een een online identiteit bouwer. Iedere keer als ik weer eens iets nieuws ontdek, springt er in mijn hoofd zo’n confettikanon met ideeën open. de truc is dan alleen om niet met ieder confettikanon aan de slag te gaan maar er even van een afstandje naar te kijken en beginnen met de haalbare doelen.

Nu staat mijn bedrijfsidee, laten-we-het-simpel-houden-en-gewoon-zorgen-dat-de-webentiteit-van-jouw-bedrijf-zorgt-voor-meer-omzet en ben ik druk bezig met de invulling ervan, netwerk opstellen van goede Content Schrijvers, Web Bouwers, creatievelingen  en mensen die kunnen helpen in het ondersteunen van mijn klanten.  

Een belangrijk aspect voor mij is anderen kansen bieden. 

Ik heb zelf echt mijn hele leven alle mogelijkheden gekregen om mijzelf te ontwikkelen. En ik realiseer me dat dit zeker niet voor iedereen geldt. Heel actueel op dit moment is institutioneel racisme, maar ik wil dit veel breder trekken. Ik probeer nu een programma op te zetten waar mensen in modules bepaalde facetten webdesign/webmarketing kunnen leren en zo eigenlijk stapsgewijs hun uurtarief omhoog kunnen doen.  op deze manier wordt het voor iedereen mogelijk om voor zichzelf een betere financiele situatie te realiseren met alle kansen en mogelijkheden die dat biedt.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *