hartstochtelijk over
digitale marketing

Vindbaar op de juiste plek op internet

Je hebt een bedrijf en wilt gevonden worden door je klanten en je toekomstige klanten. Niet eens zo heel lang geleden was het dan vooral belangrijk dat je bedrijf een website had. 

In bepaalde gevallen is dat nog steeds zo, maar inmiddels is dat niet altijd meer nodig. Het kan zijn dat je voldoende hebt aan een goede aanwezigheid op social media, of dat een bedrijfspagina op google volstaat.

digitale marketing is essentieel tegenwoordig

hier vindt u meer informatie over digitale marketing anno 2020

 

digitale marketing

Advies & realisatie

Waalboers Web Wereld adviseert je over waar en op welke manier je jouw bedrijf presenteert op het internet. Ook helpen we je bij de realisatie hiervan. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Websites
  • Hosting 
  • Social media: Facebook (met of zonder shop), Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Youtube
  • Een bedrijfspagina op Google


Branding: jouw merk herkenbaar

Eenduidigheid is hierbij belangrijk, want uitingen van je bedrijf moeten in stijl en tone of voice altijd herkenbaar zijn. Die eenduidigheid bereik je wanneer je hier duidelijke richtlijnen over opstelt. Waalboers Web Wereld brengt jouw merk in kaart aan de hand van de Brandvoice en de Brand Characteristics. Dit helpt jou eenduidig communiceren en is de basis van jouw digitale marketing.

Analyse van jouw bezoekers

Social media zijn steeds belangrijker en spelen een steeds grotere rol. Uitvinden waar je klanten zich bevinden daarmee ook.  En daarom houden we zo van Google Analytics, de basis van jouw digitale marketing! Hierin wordt bijgehouden op welke kanalen jouw klanten zich bevinden en wat ze interessant vinden. De enorme hoeveelheid data die daar te vinden is moet alleen wel geanalyseerd worden. De meeste van onze klanten krijgen al vlekken in hun nek van het idee alleen al. Niet nodig, hier helpen we je graag bij. Wij vinden het namelijk super interessant.

Technisch goed: veilig en vindbaar

Al onze websites zijn SEO-ready. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. De bekendste Search engine is Google. SEO-ready, betekent dan ook dat onze websites aan de voorwaarden voldoen om hoog te verschijnen in de zoekresultaten van Google. Daarnaast worden onze websites dagelijks gecontroleerd op malware en blacklisting, wat ze veilig en betrouwbaar maakt.

Contact

Neem gerust contact op voor vragen, of maak meteen een afspraak.