Over ons

Over Ons

Dit zijn wij

Waalboers Web Wereld is een klein bedrijf dat zich richt op jouw aanwezigheid op het world wide web. We verzorgen webdesign, hosting en ondersteuning. We hebben er plezier in om je echt verder te helpen en vinden een hoog serviceniveau belangrijk.

Waarom internet?

Ongeveer 86% van de mensen begint de zoektocht naar wat dan ook op het web (Bron:David Rogers). Dus ook al wil je niks doen via het internet, vindbaar zijn op het internet is anno nu essentieel.

Daarom onderzoeken we samen wat de meest logische en kostenefficiënte manier is om jouw bedrijf online onder de aandacht te brengen. Soms is dat door middel van een website, maar dat hoeft niet altijd.

Jouw kennis vergroten

Wanneer blijkt dat je een website nodig hebt, dan bouwen wij die in WordPress. Vervolgens leren we je hoe je zelf dingen kunt aanpassen, zodat je onafhankelijk blijft en ons niet voor ieder wissewasje nodig hebt. 

Testimonials.

We laten het graag aan anderen over om te vertellen hoe blij ze zijn met ons werk.
Analytics en al die andere Google tools op mijn website zetten was iets waar ik erg tegenop zag... Waalboerswebwereld heeft deze zorg uit handen genomen en heeft me inzicht gegeven wat er op mijn website gebeurt. Stap voor stap brengen we mijn website naar de huidige standaard.
Patrick en Monique aan het werk
Patrick Struik
eigenaar TPS Tennis
It was fun thinking about how we can improve our site together with Monique! I also love here on-page tutorials! It gave me the confidence I needed to work on my site. The weekly reports give me a good starting point for continually upgrading my site and gives me an idea of how my marketing strategy is working out.
webdesign support
Frank van Wijk
Owner Sairee view Resort
Fijne korte lijntjes, ze denkt altijd mee! Ik heb geen tijd om me, naast mijn drukke praktijk en gezin, ook nog bezig te houden met wat er op website gebied gebeurt. WaalboersWebwereld wijst me regelmatig op wat handige trucjes waardoor ik beter gevonden wordt .
Martin Koeman
Martin Koeman
Koeman kinesiologie
03

ons team en onze partners

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op de juiste plek online aanwezig is. Dit doen we deels zelf, maar deels geven we dit uit handen aan specialisten.
Op die manier houden we de kwaliteit hoog en doe we allemaal waar we goed in zijn. We werken samen met diverse SEO-specialisten, graphic designers en tekstschrijvers die zichzelf al hebben bewezen. Zo doen we alles wat nodig is om jouw bedrijf de beste plek te geven op het internet. We vinden het ook belangrijk om mensen een kans te geven die anders moeilijk aan een baan zouden komen. Denk hierbij aan mensen met een fysieke beperking of mensen die al lange tijd onder hun niveau werken. Uiteraard garanderen we altijd de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.
Over Ons
Monique Pielage

Founder en uw contactpersoon

"Wat voor mij voorop staat is dat mijn klanten verkopen wat ze willen verkopen. Het uitzoeken hoe we dat online het beste kunnen doen en wat voor stappen we moeten nemen, vind ik fantastisch! Daar bijt ik dan ook graag mijn tanden in. Daarnaast ben ik altijd aan het zoeken naar mensen die iets kunnen toevoegen aan mijn bedrijf en die iets kunnen betekenen voor mijn klanten. Het gaat er niet om wat je kent, maar wie je kent."

Over Ons
Hennie Waalboer


CFO en analyst

De Dino van ons bedrijf is zelf jaren ondernemer geweest en vindt het geweldig om zijn opgedane kennis in te zetten in deze jonge onderneming. Daarnaast heeft hij zich het afgelopen jaar gespecialiseerd in google analytics en maakt hij het nu mogelijk om uw site op allerlei vlakken te analyseren.
Iets waar we dankbaar gebruik van maken!

diensten
Mijn Specialisten Team

Niemand kan alles goed doen. Onderdeel van succesvol zijn is weten waar je kracht ligt, maar ook wat je beter uitbesteedt. Daarom werk ik graag samen met een aantal specialisten. Eén van de vele voordelen van dingen op het web doen, is dat samenwerken letterlijk vanaf iedere plek ter wereld kan, zolang er maar internet is. Zo werk ik samen met specialisten uit Mexico, USA, India, Thailand, Duitsland en Engeland. Al mijn relaties heb ik middels een test case gescreend voordat ik echte opdrachten aan ze geef.

Over Ons
Dattan

Deze partner met wie ik graag samenwerk, is een aparte vermelding waard. Met hun jarenlange ervaring in het bouwen en hosten van websites is dit mijn go to adres voor meer complexe vragen. Inmiddels zijn hun diensten vele malen uitgebreider geworden. Dattan is een fijne club mensen met gedegen kennis van zaken op het gebied van User eXperience, hosting, webdesign en wat er verder komt kijken als je aanwezig wilt zijn op het internet. Apps, sites, games; ze doen het allemaal! https://www.dattan.nl/

Waarom wij?

Omdat wij het net zo belangrijk vinden als jij, dat jouw bedrijf succesvol is op het web
Over Ons
Groei

Wij helpen bedrijven bij het laten groeien van hun business, door de juiste aanwezigheid op het internet. Spreek je doelgroep aan en win van je concurrenten.

Over Ons
Mobile first

Veel mensen gebruiken hun mobiel voor een zoektocht op internet. Wij zorgen ervoor dat je website ook op klein scherm prettig werkt.

Over Ons
De beste plek op het web

Ieder bedrijf heeft een eigen doelgroep en dus een unieke aanpak nodig op het internet. Dit hangt af van meerdere factoren. Wat jouw bedrijf nodig heeft onderzoeken we graag met je. 

rapportage
Maandelijkse rapportages

Meten is weten! je ontvangt maandelijks een rapportage met daarin de  belangrijkste statistieken zoals demografische gegevens en vanaf wat voor device jouw website het meest wordt bezocht.

Over Ons
Toegang tot ons netwerk van specialisten

Als bureau met 2 medewerkers kun je onmogelijk alles weten. Daarom hebben wij er bewust voor gekozen om gebruik te maken van specialisten op diverse gebieden, zodat wij ons kunnen focussen op jou en de groei van jouw bedrijf.

Over Ons
Eerlijkheid

Wij zien open en eerlijke communicatie als de basis van samenwerking. Enkel vanuit die vertrouwensbasis kunnen we jouw bedrijf verder helpen. 

Onze focus

Jouw klant is onze focus!
Over Ons
Statistieken

Wij analyseren je digitale marketing campagnes. Zowel op het gebied van SEO, als SEM en Social. Ook leren we jou deze cijfers zelf te interpreteren.

Over Ons
UX (User eXperience) Design

Jouw klanten zijn de basis voor onze aanpak. Daarom sluiten we aan op de wensen en het zoekgedrag van jouw doelgroep. Waar je doelgroep is, is immers de plek waar jij gevonden wilt worden op het internet.

Over Ons
Jouw huisstijl online

Het is belangrijk dat al jouw web uitingen samenhangen en dat je herkenbaar bent voor je klanten. Het gaat om consistentie en die realiseren wij graag voor je.

Contact

Neem gerust contact op voor vragen, of maak meteen een afspraak.